Air Seychelles haalt goede resultaten in tweede kwartaal en eerste helft van 2013

Air Seychelles, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Seychellen en voor 40 procent in handen van Etihad Airways, heeft er een sterk tweede kwartaal opzitten. Ook de halfjaarresultaten weerspiegelen de sterke groei en het succes van de nieuwe strategie.

In Q2 behaalde Air Seychelles een omzet van 26,03 miljoen dollar (tegen 10,87 miljoen dollar in 2012), een stijging van 139 procent. De totale omzet voor de eerste helft van 2013 is 42,05 miljoen dollar, een stijging van 124 procent ten opzichte van de 18,76 miljoen in eerste helft van 2012.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.