Air Seychelles vernieuwt binnenlandse vloot

Air Seychelles bestelt drie Viking Air-vliegtuigen van het type DHC-6 Twin Otter Series 400. Die worden uiterlijk halverwege 2015 geleverd. Daarmee vernieuwt de luchtvaartmaatschappij haar vliegtuigen voor binnenlandse vluchten. 

“Ik ben blij dat we, op de vooravond van onze 35ste verjaardag, een bestelling kunnen aankondigen die erg belangrijk is voor de ontwikkeling van onze luchtvaartmaatschappij. Het bewijst dat onze nieuwe strategie succes heeft: onze dienstverlening werd uitgebreid, zowel in binnen- als in buitenland, en we hebben veel aan de synergiën met onze partner Etihad Airways”, zegt Cramer Ball, CEO van Air Seychelles. 

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.