AirlineRatings.com verkiest Etihad Airways tot Best First Class en Best Long Haul Airline van het Midden-Oosten en Afrika

AirlineRatings.com verkiest Etihad Airways tot Best First Class en Best Long Haul Airline van het Midden-Oosten en Afrika

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emirates, is door AirlineRatings.com verkozen tot winnaar van de Airline Excellence Awards 2016 voor Best First Class en Best Long Haul luchtvaartmaatschappij Midden-Oosten en Afrika. AirlineRatings.com is het enige complete portaal voor veiligheid en productclassificatie. De winnaars worden gekozen door een jury bestaande uit leden van de redactie.

Ook dit jaar wint Etihad Airways de ene prijs na de andere. Eerder in 2015 won de luchtvaartmaatschappij al onder andere de ‘Ultratravel Middle East Awards’ voor Best First Class; ‘Airline of the Year’ tijdens de TTG Awards in het Verenigd Koninkrijk; ‘Best Airline’, ‘Best First Class’ en ‘Best Arrivals Lounge’ tijdens de Australian Business Traveller Awards; de World Travel Awards Middle East voor ‘Leading Airline Middle East’, ‘Leading Airline First Class Middle East’ en ‘Middle East Leading Cabin Crew’ en de ‘Crystal Cabin Award’ voor het innovatieve bovendek van de A380 tijdens de Aircraft Interiors Expo in Hamburg.

Etihad Airways vliegt overigens sinds vandaag ook dagelijks tussen Dar Es Salaam (Tanzania) en Abu Dhabi.

Meer informatie vindt u in de Engelstalige persberichten in bijlage.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.