Business Travel News noemt James Hogan een van de 25 meest invloedrijke leiders van 2015 in zakenreissector

Business Travel News noemt James Hogan een van de 25 meest invloedrijke leiders van 2015 in zakenreissector

Dinsdag 8 december 2015 — James Hogan, voorzitter en CEO van Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, is door Business Travel News verkozen tot een van de 25 meest invloedrijke leiders in de sector. Business Travel News is een belangrijke Amerikaanse publicatie in de zakenreissector. De lijst met laureaten voor 2015 werd bekendgemaakt tijdens de Business Travel Trends & Forecasts-conferentie die de BTN Group organiseerde in New York City.

 

Deze prestigieuze lijst, die jaarlijks wordt voorgesteld door Business Travel News, bekroont de leiders die het voorafgaande jaar het meest invloedrijk waren in de zakenreissector. Als reden voor de keuze noemt Business Travel News de belangrijke rol van Etihad Airways in het aanbod op de langeafstandsvluchten en de innovatieve partnership-strategie van de luchtvaartmaatschappij.

James Hogan werd in september 2006 benoemd tot voorzitter en CEO van Etihad Airways. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de reisindustrie. Sinds zijn aanstelling leidt hij de snelle groei van de luchtvaartmaatschappij in goede banen. Hij was onder andere drijvende kracht achter de lancering van zes nieuwe bestemmingen op drie continenten in 2015. Daardoor bestaat het internationale netwerk va, Etihad Airways nu uit 116 bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika die worden bediend met een vloot van 120 vliegtuigen.

De prestigieuze prijs betekent een extra erkenning voor de luchtvaartmaatschappij die zonet door Air Transport World werd verkozen tot ‘Airline of the Year 2016’. Andere onlangs ontvangen awards zijn onder andere ‘Best First Class Product’ door de lezers van Ultratravel USA en ‘Best Airline – Businessclass’ door TTG Travel Awards 2015.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

James Hogan
Miek Hubert Outsource Communications