Dubbel zo veel gasten kiezen in 2015 voor stopover-programma Etihad Airways in Abu Dhabi

Dubbel zo veel gasten kiezen in 2015 voor stopover-programma Etihad Airways in Abu Dhabi

Het stopover-programma van Hala Abu Dhabi, de destination management company van Etihad Airways, toont aanzienlijke groei voor Abu Dhabi. Het programma biedt onder andere excursies en overnachtingen. 

Meer dan 30 procent van de reizigers die kiezen voor een stopover, maken ook gebruik van het excursie-aanbod in het emiraat, zoals een bezoek aan de Arabische woestijn, een trip naar een van de grootste moskeeën ter wereld en een rondrit op Yas Island. De meest populaire excursies zijn de barbecue en zonsondergang en een rondrit door Abu Dhabi, inclusief bezoek aan de Sheikh Zayed Grand Mosque, Ferrari World en Yas Waterworld.

Het programma biedt keuze uit 53 hotels met drie tot vijf sterren. Jumeirah Etihad Towers is de meest populaire keuze. Hotelprijzen starten aan 36 dollar per persoon per nacht.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage en op https://www.etihad.com/en-nl/plan-and-book/book-stopovers/

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.