Etihad Airways bekroont kunstwerk van achtjarige Liza uit Utrecht

Etihad Airways bekroont kunstwerk van achtjarige Liza uit Utrecht

De achtjarige Liza uit Utrecht is verkozen tot winnaar van de kleurplatenwedstrijd van Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. Nederlandse kinderen onder de 12 jaar mochten een persoonlijk kunstwerkje maken op basis van een kleurplaat van Boo de panda, Jamool de kameel en Kundai de leeuw. 

De kleurplaat van Liza werd verkozen tot winnaar. “Het was erg moeilijk om uit de honderden deelnemers een winnaar te kiezen”, zegt Jean Paul Drabbe, General Manager Nederland van Etihad Airways. “We waren aangenaam verrast over het talent dat in Nederland rondloopt. Het was duidelijk te zien dat de deelnemers erg veel moeite hebben gedaan voor hun kleurplaat. Sommigen maakten er zelfs een echt kunstwerk van. Zo zaten er onder de inzendingen kijkdozen, vliegtuigen, complete stranden en nog veel meer. Winnares Liza nam Kundai, Boo en Jamool mee langs typisch Nederlandse symbolen zoals een windmolen, klompen en kaas. Daarna vroeg ze of ze met hen hetzelfde mocht doen in Abu Dhabi. Dat konden wij natuurlijk niet weigeren.“

Daardoor mag Liza met haar ouders op reis naar Abu Dhabi, inclusief vluchten en twee overnachtingen in het St. Regis Saadiyat Island Resort.

De tweede prijs gaat naar Déjan uit Heerhugowaard. Hij mag zichzelf en zijn ouders trakteren op een familiereis van Amsterdam naar Dresden met Etihad Regional, een van de Europese equity partners van Etihad Airways.

Aan tien van de andere deelnemers biedt Amsterdam Schiphol Airport als derde prijs een Schiphol Behind-the-Scenes Tour.

Een van de belangrijkste doelstellingen van Etihad Airways is het bieden van een uitstekende service, of het nu om zakenreizigers of families met kinderen gaat. De Flying Nanny is daar een mooi voorbeeld van: op elke langeafstandsvlucht is een speciaal gekwalificeerde steward of stewardess aanwezig die de allerkleinsten bezighoudt. Op die manier kunnen zowel de kinderen als hun ouders genieten van een aangename, ontspannen vlucht. 

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.