Etihad Airways benoemt Philippe Eydaleine als Head of Public Affairs in Europa

Etihad Airways benoemt Philippe Eydaleine als Head of Public Affairs in Europa

Etihad Airways kondigt vandaag de benoeming aan van Philippe Eydaleine als Head of Public Affairs in Europa. Eydaleine heeft meer dan drie decennia ervaring in public affairs. Vanuit het kantoor in Brussel zal Eydaleine samenwerking met belangrijke landen, beleidsvoerders en instituten in de EU om Etihad Airways beter bekend te maken en te wijzen op de voordelen die de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten biedt aan Europa op vlak van jobs, investeringen en verbindingen.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.