Etihad Airways biedt “meet and greet”-dienst op luchthaven Abu Dhabi

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, start een meet and greet-dienst voor guests die aankomen op de internationale luchthaven van Abu Dhabi.

De dienst kan tot 48 uur voor de reis geboekt worden en vergemakkelijkt en versnelt het verzamelen van bagage en passeren van immigratie en douane.

Een Silver Package kost 38 dollar (30 euro). Eén tot vijf gasten worden bij aankomst persoonlijk verwelkomd door een personeelslid van Etihad Airways. Hij of zij zorgt voor assistentie bij het verzamelen van de bagage en een snellere service bij de immigratiedienst.

Het Gold Package kost 65 dollar (50 euro) en biedt hetzelfde als het Silver Package, al is hier één personeelslid per gast voorzien en zorgt een kruier voor het ophalen van de bagage.

 

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

 

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.