Etihad Airways brengt innovatie en Hollywood-glamour samen in nieuwe virtual reality film

Etihad Airways brengt innovatie en Hollywood-glamour samen in nieuwe virtual reality film

Vrijdag 27 mei 2016 — Etihad Airways heeft haar lang verwachte virtual reality film uitgebracht, met in de hoofdrol bekroond actrice Nicole Kidman. Het is de eerste keer dat een Hollywood-actrice een rol vertolkt in een allesomvattende virtual reality film.

De film van 5 minuten, getiteld ‘Reimagine’, is een belangrijke stap voor de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. De beelden dompelen de kijkers onder in een experimentele reis waarbij we Nicole Kidman volgen in een nieuwe Airbus A380, die vliegt tussen New York en Abu Dhabi.

Nicole Kidman, bekroond Oscar-winnares en ambassadrice van Etihad Airways, zegt: “Deze film belichaamt Etihad’s visie om de luchtvaartmaatschappij op een innovatieve manier te presenteren, en haar inspanningen om het publiek te betrekken zoals geen enkele andere luchtvaartmaatschappij dit ooit gedaan heeft. Dit was een enorme uitdaging die duidelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. Het was geweldig om deel uit te maken van zo’n spannend project. “ 

De film is vanaf 27 mei te bekijken op de website vr.etihad.com, en in een 360-graden video op YouTube.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.