Etihad Airways dagelijks naar Perth

Etihad Airways dagelijks naar Perth

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, is deze week begonnen met dagelijkse non-stopvluchten tussen Perth en Abu Dhabi. Dit is de eerste commerciële luchtverbinding in de geschiedenis tussen beide steden.
Perth is de vierde bestemming van Etihad Airways in Australië, na Sydney, Brisbane en Melbourne. Vanuit Perth biedt Etihad Airways in codeshare met Virgin Australia vluchten aan naar 13 regionale luchthavens in West-Australië.
Eerder deze week luidde de eerste vlucht van Etihad Airways tussen Abu Dhabi en Rome een volgende stap in in de groeiende relatie met Italië. Daarnaast kondigde de luchtvaartmaatschappij ook aan vanaf 18 november na New York, Los Angeles, Chicago, Washington D.C. en Dallas een zesde bestemming in de Verenigde Staten te kunnen aanbieden, met de komst van een dagelijkse vlucht tussen Abu Dhabi en San Francisco. 
U vindt meer informatie in de Engelstalige persberichten in bijlage.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.