Etihad Airways en Garuda Indonesia starten vluchten tussen Jakarta en Perth

Etihad Airways en Garuda Indonesia starten vanaf 28 juni met nieuwe codeshare-vluchten tussen Jakarta en Perth, de hoofdstad van West-Australië.

Door de nieuwe overeenkomst zullen per week 2.184 extra stoelen beschikbaar zijn tussen Jakarta en Perth.

“De route biedt een extra dimensie aan ons partnerschap met Garuda Indonesia. Dat is sinds de ondertekening van de overeenkomst in oktober vorig jaar erg gunstig gebleken voor beide partijen, zowel wat betreft operationele efficiëntie als kosten”, zegt James Hogan, president en CEO van Etihad Airways.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.