Etihad Airways en South African Airways bieden codeshare-vluchten aan

Nu de overeenkomst is goedgekeurd door de bevoegde autoriteiten, bieden Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, en South African Airways (SAA) codeshare-vluchten aan.

In de eerste fase van de codeshare-overeenkomst kunnen passagiers van Etihad Airways reizen van Johannesburg naar vier belangrijke bestemmingen op het SAA netwerk, namelijk Kaapstad, Durban, Oost-Londen en Port Elizabeth.

In ruil kunnen passagiers van SAA nu vanuit Johannesburg reizen naar Abu Dhabi en verder op het snelgroeiende netwerk van Etihad Airways. Momenteel zijn vluchten naar Bahrein, Koeweit, Bangkok en Kuala Lumpur mogelijk.

Andere bestemmingen, zowel voor passagiers van Etihad Airways als van SAA, wachten nog op goedkeuring van de autoriteiten.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.