Etihad Airways lanceert Nederlandse versie van mobiele website

Etihad Airways lanceert Nederlandse versie van mobiele website

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, lanceert een Nederlandse versie van hun mobiele website (m.etihad.com/nl/). Smartphonegebruikers kunnen nu ook in het Nederlands, Russisch en Grieks gebruikmaken van de mobiele website. Eerder was de site al beschikbaar in het Engels, Arabisch, Duits, Frans, Italiaans, Chinees en Japans.

De nieuwe Nederlandse versie maakt de mobiele site toegankelijker voor Nederlandstalige gebruikers. Ze kunnen er online reservaties beheren, inchecken en de status van vluchten raadplegen. Daarnaast kunnen gebruikers er ook terecht voor informatie over luchthavens, lounges, vluchtschema’s en het bekroonde Etihad Guest Programme. Ten slotte worden alle diensten en producten die Abu Dhabi en Etihad Airways te bieden hebben, zoals speciale services aan boord, voorgesteld.

Jean Paul Drabbe, General Manager Nederland, zei: “De lancering van onze Nederlandstalige mobiele website zal ervoor zorgen dat onze Nederlandse klanten hun reis op een eenvoudigere manier kunnen reserveren en beheren. Het is met andere woorden een handige tool met veel voordelen voor alle Nederlandse reizigers. De site helpt ons bovendien om onze klanten beter van dienst te zijn.”

Etihad Airways wil tegemoetkomen aan de behoeften van de Nederlandse consument op vlak van luchtvaart en mobiel internet. Etihad en codeshare partner KLM vliegen dagelijks tweemaal van Amsterdam naar Abu Dhabi.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.