Skip to Content
Etihad Airways lanceert nieuwe activiteitenpakketten voor de jongste ontdekkingsreizigers

Etihad Airways lanceert nieuwe activiteitenpakketten voor de jongste ontdekkingsreizigers

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft een nieuwe reeks ‘Etihad Explorers’-activiteitenpakketten en een Flying Nanny Kit geïntroduceerd om de jongere gasten aan boord bezig te houden. Etihad Explorers is het nieuwe kindermerk van de luchtvaartmaatschappij en zal verschijnen op de activiteitenpakketten en maaltijden.

 

Op inkomende vluchten naar Abu Dhabi krijgen drie- tot achtjarigen een nieuwe tas met een figuurtje waarin ze een activiteitenboekje vinden, kleurpotloden, kaartspelletjes en een masker om in te kleuren. Het kinderpakket op vluchten vanuit Abu Dhabi bevat een uniek en compact bordspel waarmee ouders en kinderen samen kunnen spelen, een leeuwenfiguurtje, postkaarten om in te kleuren, kleurpotloden en een handige waterbestendige reisportefeuille. Doordat er verschillende pakketten zijn, kunnen kinderen zich zowel tijdens de heen- als de terugreis goed vermaken.

Voor negen- tot dertienjarigen is er een meer volwassen activiteitenpakket dat puzzelen en plezier garandeert. Dit pakket heeft sudoku- en doolhofpuzzels, ruimte voor notities en verbind-de-punten-spelletjes. Deze pakketten bevatten ook een pennenzak in Abu Dhabi-thema, een potlood, een bladwijzer die ook als meetlat gebruikt kan worden en een blocnote.

Technologisch gezinde peuters kunnen ook genieten van een scala aan films, spelletjes en kindvriendelijke albums en cd’s via de speciale ‘Just 4 Kids’-sectie op het Etihad Airways E-BOX-entertainmentsysteem aan boord. Alles kan worden bediend via het touchscreen of de afstandsbediening.

Elke langeafstandsvlucht wordt bemand door een Flying Nanny die getraind werd door de wereldwijd gerenommeerde Norland College. Flying Nannies werden in september 2013 geïntroduceerd door Etihad Airways en zijn aan boord om een extra handje te helpen. Zo kunnen ouders meer privétijd beleven terwijl hun kinderen worden vermaakt. De nieuwe Flying Nanny Kit bevordert een grotere interactie tussen de nanny en het kind en bevat een uitgebreid scala aan leuke items, zoals origami, spelletjes, pompons, vluchtcertificaten, instrumenten voor goocheltrucks en schminkmateriaal en een ‘Flying Nanny stempel van goedkeuring’ die de nanny kan gebruiken om kinderen te belonen tijdens de activiteiten aan boord.

Omdat Etihad Airways zich blijft inspannen om ervoor te zorgen dat alle passagiers genieten van een uitzonderlijke gastvrijheid, wordt in december een nieuw kindermenu gelanceerd met de nadruk op gezonde keuzes voor jonge vliegers.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.