Etihad Airways lanceert uitverkoop met kortingen tot 50% naar 45 populaire bestemmingen

Etihad Airways lanceert uitverkoop met kortingen tot 50% naar 45 populaire bestemmingen

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft haar jaarlijkse, wereldwijde salescampagne gelanceerd. Gasten in Business en Economy Class kunnen met grote kortingen reizen naar een breed aanbod van bestemmingen over de hele wereld. De tarieven gelden voor reizen van 18 september 2016 tot en met 30 juni 2017.

Boeken kan tot 5 september 2016 op etihad.com of via het lokaal reisagentschap.

De sale biedt tot 50% korting naar de 45 meest populaire bestemmingen in Australië, India, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. Wie lid is van het loyaliteitsprogramma Etihad Guest blijft kilometers verdienen, ongeacht welk tarief wordt geboekt.

Daniel Barranger, Senior Vice President van Global Sales bij Etihad Airways, zegt: “We hebben dit jaar verder gewerkt aan de uitbreiding van ons wereldwijd netwerk en het toevoegen van toestellen in de vloot. Zo kunnen we in al onze vliegtuigen onze typerende hoge kwaliteit garanderen aan de miljoenen gasten die er elk jaar voor kiezen om met ons te reizen. Door samen te werken met partnermaatschappijen bieden we een grotere keuze aan bestemmingen en een samengestelde vloot van meer dan 700 vliegtuigen. Op deze manier kunnen we aan de persoonlijke vereisten van elke klant voldoen.”

De uitverkoop omvat een breed aanbod aan steden, inclusief plaatsen die worden bediend door Etihad Partners. Met een gecombineerd netwerk van meer dan 400 bestemmingen in zes continenten bieden de partners een nog betere toegang tot de gezamenlijke bestemmingen van Etihad Airways, airberlin, Alitalia, Air Serbia, Air Seychelles, Etihad Regional, Jet Airways and NIKI.

Om haar gasten een optimale ervaring te bieden, investeert Etihad Airways voortdurend in toonaangevende producten en diensten aan boord van al haar cabines. De luchtvaartmaatschappij heeft grenzen verlegd bij ondersteunende functies als de Flying Nanny, die ouders met jonge kinderen helpt, en Economy Smart Seats, die speciaal werden ontworpen om meer comfort en beenruimte te bieden. Door toevoegingen aan de vloot bedient de Airbus 380 Abu Dhabi, Londen, Sydney, Mumbai, New York en Melbourne, terwijl de Boeing 787 Dreamliner vliegt naar Abu Dhabi, Shanghai, Perth en Düsseldorf. Voor het einde van het jaar wordt ook Johannesburg aan de lijst van bestemmingen van de Boeing 797 toegevoegd.

Op de grond zijn er de afgelopen 12 maanden nieuwe lounges geopend in New York, Los Angeles en Melbourne, terwijl er in mei een flagship First Class Lounge en Spa de deuren opende in Abu Dhabi. Naast de voortdurende service-updates en verbeteringen aan boord, is de wereldwijde sale een nieuwe stap in de strategie van Etihad Airways waarbij gasten ervaringen en producten van wereldklasse aangeboden krijgen die een heel nieuwe manier van reizen bieden.

Wereldwijde aanbiedingen vanuit Amsterdam:

Bestemming (Vanuit Amsterdam)

Economy Class (EUR)

Bestemming (Vanuit Amsterdam)

Business Class (EUR)

Jakarta

509

Jakarta

1.459

Bangkok

499

Bangkok

1.339

Colombia

479

Colombia

1.599

Dubai

399

Abu Dhabi

1.539

Abu Dhabi

449

Male

1.849

Male

549

Seychellen

1.969

Seychellen

659

Melbourne

3.279

Sydney

919

Sydney

3.289

 

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource communications
Miek Hubert Outsource communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.