Etihad Airways maakt Hongkong beter bereikbaar

Etihad Airways maakt Hongkong beter bereikbaar

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, verzorgt vanaf vandaag een dagelijkse vlucht naar Hongkong vanuit Brussel, Düsseldorf en Amsterdam.

De vlucht Abu Dhabi-Hongkong wordt uitgevoerd met een Airbus A330-200. “De vraag naar vluchten van en naar China is nog nooit zo groot geweest. Om zakenreizigers en toeristen betere verbindingen te bieden lanceren we deze dagelijkse vlucht naar Hongkong”, zegt James Hogan, voorzitter en CEO van Etihad Airways.

Ook de uitbreiding van de codeshare-overeenkomst tussen Etihad Airways en Hong Kong Airlines zorgt voor uitgebreidere keuzemogelijkheden voor reizigers.  

Meer informatie hierover vindt u in de Engelstalige persberichten in bijlage.

Vluchtschema AMS - Hongkong

Van

Vertrek

Naar

Aankomst

Amsterdam

11:30

Abu Dhabi

20:05

Abu Dhabi

21:45

Hongkong

09:45 (+1)

Hongkong

18:55

Abu Dhabi

23:25

Abu Dhabi

01:40

Amsterdam

06:05

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.