Etihad Airways onthult vliegtuig in het teken van Fast & Furious

Etihad Airways onthult vliegtuig in het teken van Fast & Furious

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft vandaag in Los Angeles in aanwezigheid van acteur/producer Vin Diesel een Boeing 777 onthuld die helemaal in het teken staat van de film Furious 7. Die gaat in première op 3 april. 

Abu Dhabi, de hub van Etihad Airways, speelt een belangrijke rol in Furious 7. Er werd onder andere gefilmd in de Liwa woestijn, het stadscentrum, de Sheikh Zayed Grand moskee, het Emirates Palace hotel, het Yas Marina F1 racecircuit en de Etihad Towers. Uiteraard zijn er ook luchtbeelden van de indrukwekkende en herkenbare skyline.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.