Etihad Airways ontwikkelt nieuwe elegante amenity kits

Etihad Airways ontwikkelt nieuwe elegante amenity kits

  • De luchtvaartmaatschappij inspireert haar amenity kits op de steden Abu Dhabi, Londen, Madrid, Los Angeles, Sydney en Hongkong
     
  • De op maat gemaakte kits bevatten exclusieve verzorgingsproducten van Scaramouche + Fandango en stadsgidsen van LUXE

Etihad Airways lanceert in beperkte oplage een nieuwe serie kleurrijke amenity kits voor Business Class. De serie is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten en LUXE City Guides. De elegante kits bevatten voorwerpen die nuttig zijn aan boord en uniseks verzorgingsproducten van het Londense merk Scaramouche + Fandango.

Het design van de zes nieuwe amenity kits is geïnspireerd op iconische steden die deel uitmaken van het wereldwijde netwerk van Etihad Airways. In elk kit bevindt zich een LUXE City Guide van de stad die het design heeft geïnspireerd. De op maat gemaakte gids biedt informatie over restaurants en hotels, maar ook wellness, bars, boetieks en andere nuttige bestemmingen voor reizigers.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.