Etihad Airways op zoek naar creatieve kids

Etihad Airways op zoek naar creatieve kids

Donderdag 5 juni 2014 — Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft een wedstrijd opgezet voor Nederlandse kinderen onder de 12 jaar. Ze worden gevraagd een persoonlijk kunstwerkje te maken op basis van een kleurplaat van Boo de panda, Jamool de kameel en Kundai de leeuw. Een jury beslist wie een vakantie in Abu Dhabi wint voor twee volwassenen en een kind, inclusief vluchten en twee overnachtingen in het St. Regis Saadiyat Island Resort.

Een van de belangrijkste doelstellingen van Etihad Airways is het bieden van een uitstekende service, of het nu om zakenreizigers of families met kinderen gaat. De Flying Nanny is daar een mooi voorbeeld van: op elke langeafstandsvlucht is een speciaal gekwalificeerde steward of stewardess aanwezig die de allerkleinsten bezighoudt. Op die manier kunnen zowel de kinderen als hun ouders genieten van een aangename, ontspannen vlucht.
 
Praktische details
De tekening is beschikbaar in lokale reisbureaus en kan gedownload worden via deze link. Kleurplaten kunnen worden afgegeven in het reisbureau of gescand en via mail doorgestuurd worden naar amssales@etihad.ae of via post aan Etihad Airways, WTC Schiphol, Toren A-8hg Schiphol Boulevard 205, 1118BH. De wedstrijd loopt nog tot 31 augustus 2014.
 
Meer informatie is beschikbaar op: www.etihad.com/nl

Katleen Peeters Outsource Communications