Etihad Airways opent 'Arrivals Lounge' in Abu Dhabi

Etihad Airways opent 'Arrivals Lounge' in Abu Dhabi

Maandag 8 september 2014 — Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, breidt de dienstverlening aan haar klanten uit door de opening van een allereerste “Arrivals Lounge” op de internationale luchthaven van Abu Dhabi. Deze luxueuze, gesofisticeerde en moderne ruimte is exclusief voorbehouden aan premium reizigers die vliegen in First en Business Class. Door haar ligging net voorbij de douane, is het bovendien ideaal gelegen.

In de Arrivals Lounge kunnen de reizigers zich verfrissen alvorens de luchthaven te verlaten in één van de tien revitaliserende douchecabines, die elk voorzien zijn van luxeproducten. Er is ook de mogelijkheid gebruik te maken van de stomerijservice die 10 minuten in beslag neemt. Zo heeft men na een verkwikkende douche direct een gestoomd maat of mantelpak klaarliggen.  

In de lounge wordt ook het nieuwe concept “SHAVE by Etihad Airways” gelanceerd, waarbij de mannelijke gasten zich  complementair kunnen laten scheren  door ervaren barbiers. Behalve een relaxruimte biedt de lounge ook verschillende restaurants en een vergaderruimte aan.

Meer informatie kan u vinden in de Engelstalige persbericht in bijlage.

Katleen Peeters Outsource Communications