Etihad Airways opent 'Arrivals Lounge' in Abu Dhabi

Etihad Airways opent 'Arrivals Lounge' in Abu Dhabi

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, breidt de dienstverlening aan haar klanten uit door de opening van een allereerste “Arrivals Lounge” op de internationale luchthaven van Abu Dhabi. Deze luxueuze, gesofisticeerde en moderne ruimte is exclusief voorbehouden aan premium reizigers die vliegen in First en Business Class. Door haar ligging net voorbij de douane, is het bovendien ideaal gelegen.

In de Arrivals Lounge kunnen de reizigers zich verfrissen alvorens de luchthaven te verlaten in één van de tien revitaliserende douchecabines, die elk voorzien zijn van luxeproducten. Er is ook de mogelijkheid gebruik te maken van de stomerijservice die 10 minuten in beslag neemt. Zo heeft men na een verkwikkende douche direct een gestoomd maat of mantelpak klaarliggen.  

In de lounge wordt ook het nieuwe concept “SHAVE by Etihad Airways” gelanceerd, waarbij de mannelijke gasten zich  complementair kunnen laten scheren  door ervaren barbiers. Behalve een relaxruimte biedt de lounge ook verschillende restaurants en een vergaderruimte aan.

Meer informatie kan u vinden in de Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.