Etihad Airways opent vernieuwde premium lounge in Abu Dhabi

Etihad Airways opent vernieuwde premium lounge in Abu Dhabi

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft in Abu Dhabi haar vernieuwde lounge voor passagiers uit First en Business Class geopend aan Terminal 1. De lounge meet 1.044 vierkante meter en biedt plaats aan 134 gasten. 

De lounge is open voor gasten van Etihad Airways die vanuit Abu Dhabi vliegen in First Class of Business Class en Platinum Etihad Guest members en leden van gelijkwaardige loyaltyprogramma’s van luchtvaartmaatschappijen die deel uitmaken van Etihad Airways Partner.

Ook de beroemde Six Senses Spa aan de lounge werd volledig vernieuwd. Gasten worden uitgenodigd om de spa te bezoeken voor ze aan boord gaan. Ze kunnen er gratis genieten van een verfrissende sessie van 15 minuten. Andere behandelingen zijn beschikbaar op afspraak.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.