Etihad Airways Partners wint internationale award met unieke financiële deal

Etihad Airways Partners wint internationale award met unieke financiële deal

De innovatieve financiële deal ter waarde van 700 miljoen US$ die Etihad Airways Partners heeft afgesloten voor de financiering van de uitbreiding, is door de prestigieuze organisatie voor marktkennis International Financing Review (IFR) bekroond met een internationale award. Die zal worden uitgereikt tijdens een galadiner in Londen op 27 januari.

In september hield Etihad Airways een internationale roadshow met als belangrijkste adviseur Goldman Sachs. In totaal werd 700 miljoen US$ ingezameld door de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, haar dochteronderneming Etihad Airport Services en vijf van haar strategische luchtvaartpartners binnen Etihad Airways Partners, namelijk airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia en Jet Airways.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage en in de persberichten die op 16 september en 17 september werden uitgestuurd over dit onderwerp.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.