Etihad Airways start met Etihad Airways Partners

Etihad Airways start met Etihad Airways Partners

Etihad Airways heeft vandaag Etihad Airways Partners onthuld, een nieuw merk dat gelijkgezinde luchtvaartmaatschappijen samenbrengt. Momenteel zijn zes luchtvaartmaatschappijen lid: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Jet Airways, Darwin Airline en Etihad Airways. Alle luchtvaartmaatschappijen kunnen lid worden van Etihad Airways Partner, ook wanneer ze deel uitmaken van een bestaande alliance.

“We verbreden ons zakelijk model zodat we aan gelijkgestemde luchtvaartmaatschappijen een partnerschap kunnen voorstellen”, zegt James Hogan, President en CEO van Etihad Airways. “Dat biedt alle deelnemers meer synergie en efficiëntie, terwijl voor reizigers het netwerk en de voordelen voor frequent flyers verbeteren. Het Etihad Airways Partner-logo staat voor kwaliteit en internationale samenwerking. Het zal worden getoond op vliegtuigen en in de huisstijl van een aantal luchtvaartmaatschappijen die samenwerken om reizigers over de hele wereld te verbinden en om de service en kwaliteit in de lucht en op de grond op elkaar af te stemmen.”

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.