Etihad Airways, TCA Abu Dhabi en Miral voeren samen promotie voor toerisme in Abu Dhabi

Etihad Airways, TCA Abu Dhabi en Miral voeren samen promotie voor toerisme in Abu Dhabi

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft een memorandum van overeenstemming getekend met het departement Toerisme en Cultuur van Abu Dhabi (TCA Abu Dhabi) en met Miral Asset Management. Miral staat in voor de ontwikkeling en het management van verschillende sport- en recreatiebestemmingen op het eiland Yas. De drie partners commiteren zich zo om beter samen te werken en Abu Dhabi nog meer in de kijker te zetten als bestemming voor zakenreizen, cultuur en toerisme.

Voor reizigers vanuit Nederland is Abu Dhabi, de hub van Etihad Airways, vandaag al een heel interessante stop-over onderweg naar long-haul bestemmingen als Australië of het Verre Oosten. Dankzij het exclusieve partnership kunnen de drie organisaties samen werk maken van de verdere ontwikkeling van het toerisme in Abu Dhabi. Etihad Airways en TCA Abu Dhabi zullen een aantal B2B en B2C programma’s verder vormgeven. Miral en Etihad Airways zullen samen met Hala Abu Dhabi, een dochteronderneming van Etihad Airways, een uitgebreid scala aan toerisme-, marketing- en distributiediensten aanbieden.

Meer informatie vindt u in bijgevoegd persbericht. 

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.