Etihad Airways toont vliegtuigen en service aan reisagenten

Etihad Airways toont vliegtuigen en service aan reisagenten

Op 24 oktober organiseerde Etihad Airways een aircraft visit voor meer dan 70 geïnteresseerde reisagenten. Ze leerden over de service aan boord van de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, en maakten ook kennis met de A330-200.

Tijdens het succesvolle bezoek vertelden een Inflight Chef over de services in Diamond First Class, de Pearl Business Class Food & Beverage Manager gaf uitleg over haar functie aan boord en een Cabin Manager lichtte de dienstverlening toe in Coral Economy Class, zoals de Flying Nanny.

Veel interesse van de agenten was er ook voor het tweeklassetoestel A330-200 van Etihad Airways. Daarin kunnen 262 passagiers worden vervoerd, 22 in Pearl Business Class en 240 in Coral Economy Class.

Etihad Airways biedt twee vluchten per dag aan vanuit Schiphol naar de hub in Abu Dhabi: een dagelijkse vlucht met Etihad Airways en een vlucht via een codeshare-overeenkomst met KLM. Vanuit Abu Dhabi bedient Etihad Airways een uitgebreid netwerk van 77 bestemmingen in het Midden-Oosten, Australië, Afrika en Azië. 

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.