Etihad Airways twee keer per dag van Amsterdam naar Kathmandu

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, vliegt vanaf 1 november twee keer per dag van Amsterdam via Abu Dhabi naar Kathmandu, een verdubbeling van het huidige aanbod. De vluchten zullen worden uitgevoerd met een A320 vliegtuig met 16 plaatsen in Pearl Business Class en 120 in Coral Economy Class. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 688 in Coral Economy Class

Etihad Airways vliegt sinds 2007 naar Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. De stad is bekend om zijn vele Boeddhistische en Hindoeïstische tempels en paleizen. Kathmandu is erg populair bij toeristen: zowel liefhebbers van cultuur als rugzaktoeristen bezoeken de regio. Door de nabijheid van de Himalaya vinden ook bergbeklimmers de weg naar Kathmandu. Daarnaast wil Etihad Airways met de frequentieverhoging ook tegemoetkomen aan de toenemende vraag naar de bestemming vanuit de zakenwereld.

Etihad Airways biedt twee vluchten per dag aan vanuit Schiphol naar de hub in Abu Dhabi: een dagelijkse vlucht met Etihad Airways en een vlucht via een codeshare-overeenkomst met KLM. Vanuit Abu Dhabi bedient Etihad Airways een uitgebreid netwerk van 77 bestemmingen in het Midden-Oosten, Australië, Afrika en Azië.

Meer informatie, promoties en contactinformatie vindt u op www.etihad.com/nl

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.