Etihad Airways verbetert verbindingen met Seychellen en in Scandinavië

Etihad Airways verbetert verbindingen met Seychellen en in Scandinavië

Etihad Airways en Air Seychelles vliegen vanaf 1 december vaker op de route tussen Abu Dhabi en de Seychelles. Er komen drie vluchten per week bij, waardoor er wekelijks 10 tot 13 vluchten komen tussen tussen Abu Dhabi en Mahé. Door het gewijzigde schema vinden ook reizigers vanuit Europa meer en betere verbindingen.

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, gaat ook een codeshare partnerschap aan met SAS, de grootste luchtvaartmaatschappij van Scandinavië. Afhankelijk van goedkeuring door de regelgevende autoriteiten wordt dit het 47ste partnerschap voor Etihad Airways wereldwijd, en het 22ste binnen Europa. De gedeelde vluchten gaan van start op 19 januari 2015.

U vindt meer informatie in de Engelstalige persberichten in bijlage.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.