Etihad Airways vliegt naar de roze stad

Etihad Airways vliegt naar de roze stad

De eerste vlucht van Etihad Airways naar Jaipur is vandaag uitgevoerd. Jaipur is de tiende bestemming van de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten in India, na Ahmedabad, Bangalore, Chennai, Hyderabad, Kochi, Kozhidkode, Mumbai, New Delhi en Trivandrum.

Jaipur is een belangrijke bestemming voor zowel zakenreizigers als toeristen van over de hele wereld. Het aantal toeristen steeg er de afgelopen 10 jaar met 70%. Vanwege de vele roze gebouwen staat Jaipur ook bekend als de roze stad. De industrie van Jaipur is vooral gericht op textiel, juwelen en de auto-industrie.

Etihad vliegt dagelijks naar Jaipur met een Airbus A320. Het vluchtschema tussen Amsterdam en Jaipur ziet eruit als volgt:

Van Naar Vertrek Aankomst Schedule
Amsterdam Abu Dhabi 22:00 07:25 (+1) Dagelijks
Abu Dhabi Jaipur 00:20 (+1) 05:05 Dagelijks
Jaipur Abu Dhabi 05:50 07:50 Dagelijks
Abu Dhabi Amsterdam 01:40 (+1) 06:05 Dagelijks

Etihad Airways vliegt sinds mei 2013 vanuit Schiphol naar de hub in Abu Dhabi. Van daaruit kunnen reizigers een uitgebreid netwerk bereiken van meer dan 90 bestemmingen in onder andere het Midden-Oosten, Australië, Afrika en Azië.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.