Etihad Airways werkt samen met Jimmy Choo voor twintigste verjaardag van bekend luxemerk

Etihad Airways werkt samen met Jimmy Choo voor twintigste verjaardag van bekend luxemerk

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, kondigt een partnership aan met het merk Jimmy Choo, en vergroot zo verder haar engagement naar de internationele modewereld.

Etihad Airways, officiele partner van de New York Fashion Week, viert de twintigste verjaardag van Jimmy Choo met evenementen op JFK, de internationale luchthaven van New York, en in New York zelf. Voor de gelegeneheid werd een A380 in de kleuren van de New York Fashion Week door topmodel Amber Valetta ingehuldigd op JFK. De viering van de twintigste verjaardag van het merk Jimmy Choo wordt verdergezet tijdens de komende Fashion Weeks in Londen en Abu Dhabi.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.