Etihad Airways werkt samen met Jimmy Choo voor twintigste verjaardag van bekend luxemerk

Etihad Airways werkt samen met Jimmy Choo voor twintigste verjaardag van bekend luxemerk

Maandag 12 september 2016 — Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, kondigt een partnership aan met het merk Jimmy Choo, en vergroot zo verder haar engagement naar de internationele modewereld.

Etihad Airways, officiele partner van de New York Fashion Week, viert de twintigste verjaardag van Jimmy Choo met evenementen op JFK, de internationale luchthaven van New York, en in New York zelf. Voor de gelegeneheid werd een A380 in de kleuren van de New York Fashion Week door topmodel Amber Valetta ingehuldigd op JFK. De viering van de twintigste verjaardag van het merk Jimmy Choo wordt verdergezet tijdens de komende Fashion Weeks in Londen en Abu Dhabi.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Van links naar rechts: Amina Taher, Head of Corporate Communications Etihad Airways en supermodel Amber Valletta onthullen op JFK International Airport de livery van de A380, met logo op de motoren en deuren.
Supermodel Amber Valletta wordt door de cabin crew van Etihad Airways welkom geheten aan boord.
Amber Valetta neemt een selfie voor de A380 met speciale livery ter gelegenheid van NY Fashion Week
Van links naar rechts, geflankeerd door crew van Etihad Airways: Amina Taher, Head of Corporate Communications Etihad Airways; supermodel Amber Valletta en Patrick Pierce, Vice President Sponsorships bij Etihad Airways vieren de start van het partnership tussen Etihad Airways en Jimmy Choo voor New York Fashion Week aan de First & Business Class Lounge van Etihad Airways in JFK International Airport in New York.
Miek Hubert Outsource Communications