Etihad Airways wint award voor service aan boord

Etihad Airways wint award voor service aan boord

De geweldige experience aan boord van Etihad Airways heeft tijdens de Future Travel Experience Awards 2014 de award gewonnen voor ‘Best Up In The Air Experience’. Deze werd uitgereikt door een jury van onafhankelijke experts.

De jury was vooral onder de indruk van de opmerkelijke gastvrijheid, comfortabele stoelen, uitgebreide entertainment- en connectiviteitsmogelijkheden aan boord, de klantgeoriënteerde dinerservice, de Flying Nanny die kinderen aan boord entertaint en de innovatieve interieurs, inclusief The Residence by Etihad, die in december worden geïntroduceerd aan boord van de Airbus A380 en Boeing 787-9 Dreamliner.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.