Etihad Airways wint award voor service aan boord

Etihad Airways wint award voor service aan boord

Donderdag 2 oktober 2014 — De geweldige experience aan boord van Etihad Airways heeft tijdens de Future Travel Experience Awards 2014 de award gewonnen voor ‘Best Up In The Air Experience’. Deze werd uitgereikt door een jury van onafhankelijke experts.

De jury was vooral onder de indruk van de opmerkelijke gastvrijheid, comfortabele stoelen, uitgebreide entertainment- en connectiviteitsmogelijkheden aan boord, de klantgeoriënteerde dinerservice, de Flying Nanny die kinderen aan boord entertaint en de innovatieve interieurs, inclusief The Residence by Etihad, die in december worden geïntroduceerd aan boord van de Airbus A380 en Boeing 787-9 Dreamliner.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

De jury was onder andere onder de indruk van de innovatieve interieurs die in december worden geïntroduceerd aan boord van de Airbus A380 en Boeing 787-9 Dreamliner. Op deze foto: The Residence by Etihad.
De jury was onder andere onder de indruk van de innovatieve interieurs die in december worden geïntroduceerd aan boord van de Airbus A380 en Boeing 787-9 Dreamliner. Op deze foto: de First Apartment.
De jury was onder andere onder de indruk van de innovatieve interieurs die in december worden geïntroduceerd aan boord van de Airbus A380 en Boeing 787-9 Dreamliner. Op deze foto: de slaapkamer van The Residence by Etihad.
Miek Hubert Outsource Communications