Etihad Airways wordt partner van Fashion Week

Etihad Airways wordt partner van Fashion Week

Maandag 2 mei 2016 — Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft een overeenkomst afgesloten met WME | IMG. Etihad Airways wordt daardoor de officiële luchtvaartmaatschappij van de jaarlijkse fashion week-evenementen in New York, Londen, Milaan, Berlijn, Sydney en Mumbai.

Ook de zeven partnermaatschappijen* van Etihad maken deel uit van het akkoord met WME | IMG. Samen zullen ze ervoor zorgen dat mode insiders zoals ontwerpers, modellen, stylisten, journalisten, fotografen, leveranciers en sponsors tijdig op hun bestemming aankomen. Daarnaast zal Etihad Airways ook exclusieve promoties en aanbiedingen voorstellen aan haar gasten uit de mode-industrie.

Etihad Airways maakt haar debuut als partner tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Australia, van 15 tot 20 mei in Sydney. Daarna zal de luchtvaartmaatschappij nog vijf andere events sponsoren in 2016 – in Berlijn, Mumbai, New York, Londen en Milaan. In 2017 staan er 17 mode-evenementen voor mannen en vrouwen op het programma.

*Alitalia, Jet Airways, airberlin, Ai Serbia, Air Seychelles, NIKI en Etihad Regional

 

Meer informatie vindt u in het Engelstalig persbericht in de bijlage.

Fashion Week Sponsorship