Etihad Airways zorgt voor meer wekelijkse vluchten tussen Zuid-Afrika en Abu Dhabi

Etihad Airways zorgt voor meer wekelijkse vluchten tussen Zuid-Afrika en Abu Dhabi

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, last van juli tot en met september drie extra vluchten per week in tussen Johannesburg en Abu Dhabi. De route is ook vanuit Nederland erg populair. Met de extra vluchten speelt de maatschappij in op de grote vraag uit de markt.

In totaal kunnen zo’n 2.200 extra passagiers vervoerd worden in Business Class en 21.500 passagiers in Economy. De vluchten zullen gecombineerd worden uitgevoerd door een Airbus A330-200 en een Boeing 777.

Meer informatie en het nieuwe reisschema vindt u in het Engelstalige persbericht in de bijlage.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.