James Hogan is luchtvaart-CEO van het jaar

James Hogan, president en CEO van Etihad Airways, heeft de Executive Leadership-award gewonnen tijdens de jaarlijkse Airline Strategy Awards in Londen. Hij werd vooral geroemd om zijn uitzonderlijk strategisch denken en leiderschap aan het hoofd van de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. De jury bestond uit een panel van experts uit de industrie, die de prestaties van Etihad Airways in de afgelopen twaalf maanden grondig hebben geanalyseerd.

“Deze erkenning is het gevolg van twaalf ongelooflijke maanden”, zegt James Hogan. “Daarin hebben we onze winstgevendheid verhoogd, staken we veel energie in het verzorgen van onze klanten en, uiteraard, hun veiligheid, en boekten we vooruitgang bij onze strategie om de eerste aandelen-alliantie ter wereld te vormen”.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.