Nieuwe technologie van Etihad Airways en Taleris voorspelt dringend onderhoud en vermindert vertragingen

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft een overeenkomst gesloten met het internationale technologiebedrijf Taleris. Samen lanceren ze een vernieuwende technologie die mogelijke onderhoudsproblemen voorspelt en preventieve maatregelen aanraadt.

De web-based prognosedienst van Taleris is uniek in de commerciële luchtvaart. Ze zal worden gebruikt om de vloot van Etihad Airways, bestaande uit vliegtuigen van Airbus en Boeing, voortdurend te monitoren. Dat bevordert de operationele efficiëntie en verhoogt de betrouwbaarheid van de vloot nog meer.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.