Acht jaar op rij: Etihad Airways wint WTA-award voor World’s Leading Airline

Acht jaar op rij: Etihad Airways wint WTA-award voor World’s Leading Airline

Tijdens de 35ste jaarlijkse World Travel Awards (WTA) heeft Etihad Airways voor de achtste keer in even veel jaar de award gewonnen voor World’s Leading Airline. De nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten ontving ook een award in de categorie World’s Leading First Class.

De World Travel Awards worden beschouwd als de Oscars van de reisindustrie. De winnaars worden gekozen door media, onderzoeksbureaus en op basis van marktonderzoeken. In totaal werden tijdens de Grand Tour 2016 1,2 miljoen stemmen uitgebracht.

Meer informatie vind je in het Engelstalige persbericht in bijlage. 

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.