Etihad Airways geeft exclusieve trainingssessies weg bij Manchester City

Etihad Airways geeft exclusieve trainingssessies weg bij Manchester City

Goed nieuws voor fans van de Premier League-voetbalploeg Manchester City. Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, biedt hen de mogelijkheid om te trainen met hun favoriete club.

Wie tussen 14 december 2013 en 28 februari 2014 een vliegticket boekt of heeft geboekt met Etihad Airways, kan op de site www.etihadmcfc.com/nl zijn e-ticket nummer invullen en gegevens achterlaten. Uit de wereldwijde deelnemers worden in maart tien gelukkigen gekozen. Zij mogen samen met een vriend deelnemen aan een trainingssessie met Manchester City coaching op het veld van het eerste team. Daarna volgt een meet & greet met hun favoriete Manchester City spelers, manager en senior coaching staff, een rondleiding achter de schermen van het Etihad Stadion én tickets om Manchester City op 19 april live aan het werk te zien tegen West Brom. Ook de vlucht en drie overnachtingen in Manchester zijn inbegrepen.

Iedereen kan meerdere keren deelnemen, maar elk e-ticket nummer kan slechts één keer gebruikt worden. De winnaars worden bekendgemaakt in maart 2014. Tickets van Etihad Airways kunnen gekocht worden bij verschillende agenten en via www.etihad.com/nl.

Veel succes!

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.