Etihad Airways krijgt de maximale score van vijf sterren toegekend door Skytrax

Etihad Airways krijgt de maximale score van vijf sterren toegekend door Skytrax

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft de award voor de hoogste Skytrax-rating behaald, een maatstaf voor kwaliteitsnormen in de luchtvaartindustrie. Deze felbegeerde award versterkt de positie van Etihad Airways als innovatieleider in de reizigerservaring, service en gastvrijheid.

De Skytrax-ranking is het resultaat van een audit die drie maanden heeft geduurd, uitgevoerd door het gelijknamige Londens studiebureau. Het vijfsterrencertificaat van Skytrax evalueert het aanbod van producten en diensten van verschillende luchtvaartmaatschappijen en beloont diegenen die de beste kwaliteitsprestaties leveren.

Deze audit prees vooral de voorbeeldige medewerkers, de verfijnde maaltijden en het innovatieve aanbod. Zowel aan boord in de verschillende klassen, als in de luchthavenlounges.

Lees het bijgevoegde persbericht in het Engels voor meer informatie. 

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.