Etihad Airways: stijging gebruik mobiele en internetdiensten met 60 en 80%

Etihad Airways: stijging gebruik mobiele en internetdiensten met 60 en 80%

Etihad Airways heeft in 2014 een sterke stijging gemerkt in het gebruik van mobiele en internetdiensten. Etihad Airways is vanaf volgende maand een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die in de gehele vloot die diensten biedt.

  • Stijging van 80% van het gebruik van het WiFi netwerk van Etihad Airways in 2014 (met onbeperkt datagebruik).
  • Meer dan 60% stijging van gebruik van mobiele netwerk van Etihad Airways in 2014.
  • Meer dan 2,5 miljoen telefoons en andere toestellen verbonden met het mobiele netwerk aan boord van de luchtvaartmaatschappij in 2014.
  • Gemiddeld wordt elke maand 50.000 uur live televisie gekeken aan boord.

U vindt meer informatie in het Engelstalige persbericht in bijlage

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.