Etihad Airways vergroot aanwezigheid in Afrika door nieuw partnerschap met kulula.com

Etihad Airways vergroot aanwezigheid in Afrika door nieuw partnerschap met kulula.com

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, bouwt haar aanwezigheid in Afrika uit. Daarvoor gaat de luchtvaartmaatschappij een nieuwe codeshare-overeenkomst aan met kulala.com, een prijswinnende low-cost carrier uit Zuid-Afrika.

De codeshare-overeenkomst biedt gasten van Etihad Airways de mogelijkheid om via Johannesburg verder te vliegen naar andere belangrijke steden in Zuid-Afrika, zoals Kaapstad, Durban, George en Oos-Londen.

De nieuwe codeshare-vluchten kunnen vanaf nu geboekt worden voor vluchten vanaf 30 oktober.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.