Etihad Airways viert start vluchten naar Ho Chi Minhstad met Facebookwedstrijd

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) vliegt vanaf vandaag naar Ho Chi Minhstad in Vietnam. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat er een commerciële passagiersdienst vliegt tussen Abu Dhabi en de grootste handelsstad van Vietnam. Per week zullen er ongeveer 3.700 passagiers vervoerd worden tussen de twee steden. Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways speciale lanceringstarieven aan naar Ho Chi Minhstad. Coral Economy Class is verkrijgbaar vanaf €628, Pearl Business Class vanaf  €2.298.  

Om de lancering te vieren, is er sinds vandaag er een wedstrijd op Facebook. Deelnemers mogen foto’s uploaden van hun favoriete Vietnamese gerecht, of dat nu zelfgemaakt is of geproduceerd door een topchef. Eind deze maand kiest een jury de winnaar uit de tien foto’s die de meeste ‘likes’ kregen op Facebook. Die krijgt twee Coral Economy-tickets vanuit elke bestemming op het uitgebreide netwerk van Etihad Airways naar Ho Chi Minhstad.

Meer informatie vindt u in de Engelstalige persberichten in bijlage.

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.