Etihad Airways vliegt dagelijks naar Aziatisch zakencentrum Chengdu

Etihad Airways vliegt dagelijks naar Aziatisch zakencentrum Chengdu

Etihad Airways verhoogt de frequentie van de vluchten naar Chengdu (China) vanaf 30 maart naar een dagelijkse verbinding. De nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten biedt sinds 15 december 2011 vluchten aan naar Chengdu, dat bijna de helft van de bedrijven uit de Fortune 500 herbergt. Ook onder andere Peking, Shanghai en Hongkong zijn vanuit Amsterdam snel bereikbaar met Etihad Airways. “Chengdu biedt veel mogelijkheden en vertoont jaarlijks een tweecijferige groei in aantal passagiers en vrachtvolume”, zegt James Hogan, president en CEO van Etihad Airways.

Van Naar Vertrek Aankomst Schedule
Amsterdam Abu Dhabi 22:00 07:25 (+1) Dagelijks
Abu Dhabi Chengdu 08:25 20:05 Dagelijks
Chengdu Abu Dhabi 21:20 00:40 (+1) Dagelijks
Abu Dhabi Amsterdam 01:40 06:05 Dagelijks

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.