Etihad Airways wint voor vijfde jaar op rij ‘Oscar van de reisindustrie’

Etihad Airways wint voor vijfde jaar op rij ‘Oscar van de reisindustrie’

Tijdens de World Travel Awards is Etihad Airways voor de vijfde keer op rij uitverkozen tot de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Daarnaast wonnen ook de Diamond First Class en het cabinepersoneel van de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten de hoofdprijs. Voor de World Travel Awards stemmen travel professionals uit 171 landen op hun favorieten. De awards worden wereldwijd beschouwd als de ‘Oscars van de reisindustrie’.

Etihad Airways vliegt sinds mei 2013 vanuit Schiphol naar zo’n tachtig bestemmingen op verschillende continenten, via de hub in Abu Dhabi. De luchtvaartmaatschappij viert dit jaar haar tiende verjaardag wereldwijd. Ook in 2013 werd sterk ingezet op gastvrijheid en comfort. Het concept van de First Class Chefs werd verfijnd en aan boord wordt WiFi en live televisie aangeboden. Bovendien ondersteunt de Flying Nanny sinds kort families die reizen met jonge kinderen. “We leggen de lat telkens weer hoger voor onszelf. Het is erg fijn dat we daarvoor worden beloond”, zegt James Hogan, President en CEO van Etihad Airways.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage. 

 

Contacteer ons
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.