Etihad Regional start rechtstreekse vluchten tussen Genève en Toulouse

Etihad Regional start rechtstreekse vluchten tussen Genève en Toulouse

Etihad Regional is gestart met de vluchten tussen de hub in Genève, Zwitserland, en Toulouse, Frankrijk. Het is de eerste vlucht van Etihad Regional tussen Frankrijk en Zwitserland, waar de luchtvaartmaatschappij twee keer per week op zal vliegen. Etihad Regional vliegt al naar Biarritz en Calvi tijdens het zomerseizoen. In mei en juni komen ook de bestemmingen Bordeaux, Lyon en Marseille erbij. Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.