First Class Etihad Airways bekroond met drie Skytrax World Airline Awards

First Class Etihad Airways bekroond met drie Skytrax World Airline Awards

Etihad Airways heeft drie prijzen in de wacht gesleept tijdens de Skytrax World Airline Awards. De nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten kreeg de awards toegekend voor beste eerste klasse in het algemeen (World’s Best First Class Airline), beste catering in eerste klasse (World’s Best First Class Onboard Catering) en beste stoelen (World’s Best First Class Airline Seat) voor de suites en appartementen in First Class.

De World Airline Awards zijn erg belangrijk binnen de luchtvaartsector, omdat ze gebaseerd zijn op de meningen van meer dan 18 miljoen reizigers wereldwijd.

Het is de tweede keer dat Etihad Airways alle First Class titels in de wacht sleept. De awards werden vandaag uitgereikt tijdens de Farnborough Airshow in het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vindt u in het Engelstalig persbericht in de bijlage.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.