Nicole Kidman schittert in nieuwe reclamecampagne van Etihad Airways

Nicole Kidman schittert in nieuwe reclamecampagne van Etihad Airways

Filmster Nicole Kidman is het gezicht en de stem van ‘Flying Reimagined’, de nieuwe marketingcampagne van de luchtvaartmaatschappij. “Nicole Kidman was de perfecte keuze voor ons. Ze belichaamt verfijndheid, intelligentie, originaliteit en elegantie. Allemaal waarden die de basis vormen van het merk Etihad”, zegt Peter Baumgartner, Chief Commercial Officer van Etihad Airways. 

Etihad Airways heeft de nieuwe internationale marketingcampagne gelanceerd met de première van de nieuwe televisiespot in Abu Dhabi. Die zal op televisie en via social media te zien zijn in versies van 60 seconden en van 30 seconden. Beelden verschijnen ook in print, digitaal en buitenshuis.

In Nederland is de commercial op CNN te zien.

De spot werd opgenomen aan boord van Etihad Airways’ Airbus A380 en op locaties in de hele wereld, waaronder Abu Dhabi, Marseille en Praag. De spot toont ook digitaal ontworpen beelden van Nicole Kidman in het Louvre in Abu Dhabi. Dat museum gaat binnenkort open.

Het verhaal werd geïnterpreteerd en visueel vertaald door Anthony Atanasio en Valerie Martinez. Dat regisseurskoppel creëerde de afgelopen zes jaar sommige van de meest visueel gedurfde en betoverende films voor grote internationale merken.

De nieuwe campagne gaat van start op 15 maart. De spot is nu al te bekijken via www.etihad.com/livenews.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.