NIEUWE AMENITY KITS VOOR ETIHAD AIRWAYS’ BUSINESS CLASS

NIEUWE AMENITY KITS VOOR ETIHAD AIRWAYS’ BUSINESS CLASS

Etihad Airways introduceert een nieuwe collectie amenity kits in Business Class, geïnspireerd op iconische steden binnen het uitgebreide wereldwijde netwerk. Het nieuwe assortiment komt voort uit een succesvol partnership met LUXE City Guides, de go-to gids voor reizigers en het Londense (huid-)verzorgingsmerk Scaramouche + Fandango.

De unieke samenwerking, die sinds oktober 2015 loopt, biedt de gasten een stijlvol collector’s item. De nieuwe kits zijn gebaseerd op vijf steden: New York, São Paulo, Rome, Melbourne, en Bangkok. De bestaande Abu Dhabi kit is opgefrist met een nieuw ontwerp en een volledig bijgewerkte stadsgids. De ontwerpen zijn speciaal voor Etihad Airways door LUXE City Guides gecreëerd. Elke kit bevat een speciaal gemaakte stadsgids waarin je per bestemming een selectie van de beste hotels, restaurants, spa’s, bars, boetieks en gidsen terugvindt. Daarbovenop biedt het boekje ook een woordje uitleg van een aantal experts.

Calum Laming, Etihad Airways’ Vice president Guest Experience: “De samenwerking met de boeiende en innovatieve jonge merken LUXE City Guides en Scaramouche + Fandango werd met veel enthousiasme onthaald. De luxueuze producten, gidsen en de handige tas vervolledigen de beleving van Etihad Airways’ Business Class. Ze voegen extra kleur, karakter en een innovatieve flair toe aan onze service en gastvrijheid.”

De ontwerpen van de amenity kits zijn hoofdzakelijk gebaseerd op de architecturale kenmerken van de betrokken steden. De Abu Dhabi kit is geïnspireerd op de gedetailleerde mozaïeken van de grote Sjeik Zayed-moskee en New York door de kenmerkende rastervormige straten, lanen en iconische gele taxi’s. Het Colosseum en de oude steenarchitectuur beïnvloeden de Rome kit; Bangkok toont de decoratieve tempels; de Melbourne kit is gebaseerd op 19e -eeuwse gebouwen, de Yarra rivier en de kustlijn; de São Paulo kit weerspiegelt het iconische stoeppatroon van de commerciële hoofdstad en de nationale kleuren van Brazilië.

De Scaramouche + Fandango comfort kit bevat een luxueuze gezichtscrème die verrijkt is met vitamine E en gemaakt met antioxidanten en essentiële oliën om vermoeidheid en droge lucht in de cabine tegen te gaan. Dankzij de triglyceriden en essentiële oliën blijft de natuurlijke vochtigheidsgraad van de huid in balans. De lipbalsem gemaakt van honing en karitéboter, verrijkt met vitamine E zorgt dan weer voor gehydrateerde lippen.

De nieuwe kit bevat ook en slaappakket waarin je sokken, een oogmasker, een tandverzorgingspakket en oordopjes terugvindt.  

Etihad Airways ontving eerder dit jaar de felbegeerde Gold Seal for Excellence op de Travelplus Awards voor de Business Class amenity kits.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.