Nieuwe Dreamliner van Etihad Airways vliegt vanaf 1 augustus naar Singapore

Nieuwe Dreamliner van Etihad Airways vliegt vanaf 1 augustus naar Singapore

Donderdag 7 mei 2015 — De Boeing 787-9 Dreamliner van Etihad Airways met aan boord de revolutionaire First Suites, Business Studio’s en Economy Smart Seat zal vanaf 1 augustus vliegen tussen Abu Dhabi en Singapore.

“De gasten krijgen een unieke ervaring, want door zijn afmetingen en kenmerken hebben we de Dreamliner volledig kunnen aanpassen met de meest innovatieve en geavanceerde cabines. Vanaf 1 augustus zullen de reizigers op die route ongeëvenaarde comfort en service ervaren”, zegt James Hogan, president en CEO van Etihad Airways. De eerste Dreamliners van Etihad Airways zullen worden ingezet tussen de hub Abu Dhabi en Washington DC, Düsseldorf, Mumbai en Brisbane.

Dat de dienstverlening van Etihad Airways ongeëvenaard is, wordt opgemerkt. Alleen al de afgelopen dagen werd Etihad Airways op de World Travel Awards Middle East voor het negende jaar op rij verkozen tot ‘The Middle East’s Leading Airline’. Daar won de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten ook awards voor de beste First Class en beste Cabin Crew. Tijdens de Freddie Awards in Atlanta werd het frequent flyer programma Etihad Guest bovendien beloond met de award voor ‘Best Elite Program’.

Meer informatie vindt u in de persberichten in bijlage.

B787-9.
B787-9.
First Suite.
Singapore.
Miek Hubert Outsource Communications