Nieuwe Dreamliner van Etihad Airways vliegt vanaf 1 augustus naar Singapore

Nieuwe Dreamliner van Etihad Airways vliegt vanaf 1 augustus naar Singapore

De Boeing 787-9 Dreamliner van Etihad Airways met aan boord de revolutionaire First Suites, Business Studio’s en Economy Smart Seat zal vanaf 1 augustus vliegen tussen Abu Dhabi en Singapore.

“De gasten krijgen een unieke ervaring, want door zijn afmetingen en kenmerken hebben we de Dreamliner volledig kunnen aanpassen met de meest innovatieve en geavanceerde cabines. Vanaf 1 augustus zullen de reizigers op die route ongeëvenaarde comfort en service ervaren”, zegt James Hogan, president en CEO van Etihad Airways. De eerste Dreamliners van Etihad Airways zullen worden ingezet tussen de hub Abu Dhabi en Washington DC, Düsseldorf, Mumbai en Brisbane.

Dat de dienstverlening van Etihad Airways ongeëvenaard is, wordt opgemerkt. Alleen al de afgelopen dagen werd Etihad Airways op de World Travel Awards Middle East voor het negende jaar op rij verkozen tot ‘The Middle East’s Leading Airline’. Daar won de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten ook awards voor de beste First Class en beste Cabin Crew. Tijdens de Freddie Awards in Atlanta werd het frequent flyer programma Etihad Guest bovendien beloond met de award voor ‘Best Elite Program’.

Meer informatie vindt u in de persberichten in bijlage.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.