Ontwerp First Class Apartments Etihad Airways wint SBID Award

Ontwerp First Class Apartments Etihad Airways wint SBID Award

De First Class Apartments, de revolutionair ontworpen nieuwe First Class die Etihad Airways introduceert aan boord van de Airbus A380, heeft op de jaarlijkse Society of British and International Design (SBID) Awards 214 de Overall Design Award 2014 gewonnen. De SBID Awards zijn een van de meest prestigieuze designawards die jaarlijks worden uitgereikt. De winnaars worden gekozen door een jury van designexperts en bedrijfsleiders. Zowel de technische uitvoering als de esthetische creativiteit worden beoordeeld.

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, installeert negen First Apartments in elk van de tien Airbus A380s die ze heeft besteld. De eerste zal vanaf 27 december vliegen tussen Abu Dhabi en Londen Heathrow.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage. 

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Etihad Airways AMS

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vier divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Hala Group en Airline Equity Partners. Etihad Airways heeft minderheidsbelangen in zeven luchtvaartmaatschappijen: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia en het Zwitserse Darwin Airline, op de markt onder de naam Etihad Regional.

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft 122 eigen vliegtuigen van Airbus en Boeing en heeft er meer dan 204 in bestelling, waaronder 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s en 10 Airbus A380s. Voor meer informatie, kijk op www.etihad.com/nl-nl.